Известие

Collapse
No announcement yet.

Задно окачване GTV. Сервиз в Русе?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е това ми трябваше Мерси за информацията. И да вмъкна нещо ,по горе бях питал за смазване и подръжка на унибалите. Та от нета разбрах ,че по принцип унибалите трябва да се поддържат редовно иначе загиват бързо ,а поддръжката е миене и гресиране. И другото по важно което разбрах е ,че точно тези унибали ,които предлагат от Алфисти.ком са капсоловани ,неразглобяеми са и имат прашници ,поради което не се нуждаят от поддръжка
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

А на позиция 4, някой да знае какви тампони се слагат, щот оригинално за ГТВ заради тях трябва да се сменя целия носач?
      GTV 2000 T.SPARK 16V 150hp

Comment

Първоначално публикувано от Rigor Покажи съобщение
        А на позиция 4, някой да знае какви тампони се слагат, щот оригинално за ГТВ заради тях трябва да се сменя целия носач?
        Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        ... А ако на някой са му разбити и малките тампони праща носачите и шарнирите на Ферариста и минава на полиуретан + унибал = танк , условието е да са на място старите тампони.
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

И какви са координатите на Ферариста? Освен това като почете малко човек в Офроуд форумите- полиуретана и унибалите не са чак толкова за предпочитане.

Comment

И какви са координатите на Ферариста? Освен това като почете малко човек в Офроуд форумите- полиуретана и унибалите не са чак толкова за предпочитане.
            E, то GTV-то така или иначе не става за офроуд, така че бъди спокоен.
            Екстра са си и унибалите и полиуретана, освен ако разбира се не ти се дават по 400+лв. за нов заден носач.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

И какви са координатите на Ферариста? .
              Ето - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28814

Comment

Tова дето го пише в оффроад форума ,е за един вид унибали ,а тези за които ние си приказваме тука са други ,но нека Нео или Бобо дадът повече информация ,за това което монтират в GTV-тата
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic

Comment

Освен това за позиция 4 не дават полиуретан, като се загледа човек, че и унибали няма за там.

Comment

Обнових задното окачване.Тампони от мерцедес 124.Сега е идеална.Няма трак няма лоп.250лв. с труда.

Comment

Първоначално публикувано от Red Pitbull Покажи съобщение
                      Обнових задното окачване.Тампони от мерцедес 124.Сега е идеална.Няма трак няма лоп.250лв. с труда.
                      това е вариант но за 5-6м най много по нашите пътища.аз също мисля да мина на полиуреотан и унибал и да си реша проблемите веднъж за винаги защото и аз ги рецеклирам на годината по 2-пъти но ми писна а също трябва да взема и някой хубави амортисьори защото купих едни забравих какви бяха нещо евтино беше и изкараха няма и година.дайте повече инфо който е слагал унибал кои тампони точно замества и къде слагате полиуреотан.
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                        .....дайте повече инфо който е слагал унибал кои тампони точно замества и къде слагате полиуреотан.
                        И мен ме интересува от къде да си ги взема тия тампони и колко пари са какво представляват ! искам да си направя цялата задница както трябва
                        ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                          това е вариант но за 5-6м най много по нашите пътища.аз също мисля да мина на полиуреотан и унибал и да си реша проблемите веднъж за винаги защото и аз ги рецеклирам на годината по 2-пъти но ми писна а също трябва да взема и някой хубави амортисьори защото купих едни забравих какви бяха нещо евтино беше и изкараха няма и година.дайте повече инфо който е слагал унибал кои тампони точно замества и къде слагате полиуреотан.
                          Колега ,я кажи тея тампони за 124-ка имат ли нужда от някакви доработки или стават директно ?
                          Назад в темата има схема и коментари къде какво се слага

Първоначално публикувано от KaTsArA Покажи съобщение
                          И мен ме интересува от къде да си ги взема тия тампони и колко пари са какво представляват ! искам да си направя цялата задница както трябва
                          Унибалите ги има в алфисти.бг ,а полиуретаните от Ферариста.
                          Last edited by mochko1; d.m.y г., 21:49.
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic

Comment

Доработват се 1мм. шлаиф.

Comment

писах ферариста и каза че за гтв няма нищо
                              ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Първоначално публикувано от KaTsArA Покажи съобщение
                                писах ферариста и каза че за гтв няма нищо
                                Можеш да си поръчаш от ТУК.
                                Това са полиуретанови тампони за нашите носачи. Имай предвид, че доставката е 25-30 лири.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X